Montažna hiša Ashleyna

Montažna hiša Ashleyna
Montažna 69.000€ - Bungalov
KH-521 92 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Ashleyna je 92 m2 velik bungalov pravokotnega tlorisa, z eno spalnico, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 110.400 EUR
Četrta faza: že od 89.700 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 69.000 EUR

Cena za montažno hišo Ashleyna vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Ashleyna je odlično izolirana proti mrazu, skoraj pasivna montažna hiša. Z doplačilom je mogoča energijsko nevtralna ali plus energetska zasnova.

Po naročilu zrišemo drugačno funkcionalnost individualnih prostorov, kakor tudi njihovo obliko in velikost. Četudi je Ashleyna zasnovana kot montažna hiša, jo za Vas z našimi talentiranimi oblikovalci vizualiziramo kot krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno montažna hiša Ashleyna zelo všeč, a prostorski načrt preprečuje grajenje takšnega objekta, naj si bo zaradi barve strehe, višinskih gabaritov ali pa členitve fasad? Obrnite se na nas, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Ashleyna

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO