Montažna hiša Beverley

Montažna hiša Beverley
Montažna 49.500€ - Bungalov
KH-556 66 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Beverley je 66 m2 velik bungalov členjene oblike, s spalnico, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 79.200 EUR
Četrta faza: že od 64.350 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 49.500 EUR

Cena za montažno hišo Beverley vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Beverley je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj pasivna montažna hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča nič energijska ali plus energijska gradnja.

Po želji vizualiziramo drugačno orientacijo posamičnih prostorov, kot tudi njihovo obliko ali odprtost. Čeprav je Beverley zmodelirana kot montažna hiša, jo strokovno spremenimo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je natanko montažna hiša Beverley pisana na kožo, na žalost pa veljavni prostorski načrt ne predvideva grajenje tovrstne hiše, včasih zaradi barve strešnikov, razmerij stranic hiše ali zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Pišite nam in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Beverley

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO