Montažna hiša Brittany

Montažna hiša Brittany
Montažna 77.000€ - Moderna
KH-581 67 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Brittany je 67 m2 velika moderna hiša z ravno streho razgibanega tlorisa, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic bo možno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 117.200 EUR
Četrta faza: 97.100 EUR
Zunaj gotova hiša: 77.000 EUR

Cena za montažno hišo Brittany vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Brittany je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Po želji naročnika je mogoča energijsko nevtralna ali plus energijska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas optimiramo velikost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo število ali obliko. Četudi je Brittany zasnovana kot montažna hiša, jo po želji z našim timom oblikovalcev priredimo v izjemno dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno Brittany zelo všeč, a žal prostorski načrt občine – OPN prepoveduje postavitve takšne hiše na Vaši parceli, včasih zaradi barve strehe, razmerij stranic hiše ali zaradi neskladja z okolico? Obrnite se na nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Brittany

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM