Montažna hiša Caledonia

Montažna hiša Caledonia
Montažna 217.000€ - Moderna
KH-349 207 m2 4 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Caledonia je 207 m2 velika moderna dvokapnica členjene oblike, s štirimi spalnicami, dvema kopalnicama, dodatnim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih sob za spanje je možno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 341.200 EUR
Četrta faza: 279.100 EUR
Zunaj gotova hiša: 217.000 EUR

Cena za montažno hišo Caledonia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Caledonia je izvrstno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča energijsko nevtralna ali plus energetska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas zasnujemo drugačno funkcionalnost individualnih sob, kakor tudi njihovo orientacijo in razporeditev. Četudi je Caledonia zmodelirana kot montažna hiša, jo po želji strokovno predrugačimo v do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta montažna hiša Caledonia zelo všeč, na žalost pa OPN (občinski prostorski načrt) ne predvideva gradnjo takšne hiše, bodisi zaradi višine slemena, tovrstne višine stavbe ali zaradi fasadnih dodatkov? Kontaktirajte nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Caledonia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM