Montažna hiša Carol

Montažna hiša Carol
Montažna 108.000€ - Klasična
KH-439 98 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Carol je 98 m2 velika klasična enokapnica pravokotnih dimenzij, s tremi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je seveda možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 166.800 EUR
Četrta faza: 137.400 EUR
Zunaj gotova hiša: 108.000 EUR

Cena za montažno hišo Carol vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Carol je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita montažna hiša. Z doplačilom je možna energijsko nevtralna ali +energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Z veseljem spremenimo velikost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo obliko in funkcionalnost. Navkljub temu, da je Carol vizualizirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našim timom oblikovalcev predelamo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta montažna hiša zelo všeč, na žalost pa veljavni prostorski načrt ovira grajenje takšne hiše, najsibo zaradi usmeritve slemena strehe, mer osnovne plošče ali zaradi fasadnih odprtin? Pišite nam, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Carol

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM