Montažna hiša Cerelia

Montažna hiša Cerelia
Montažna 46.500€ - Klasična
KH-326 62 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Cerelia je 62 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne oblike, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je na vsak način možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 74.400 EUR
Četrta faza: že od 60.450 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 46.500 EUR

Cena za montažno hišo Cerelia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Cerelia je nadvse kakovostno toplotno izolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Z doplačilom je možna povsem pasivna ali plus energijska izvedba.

Z veseljem optimiramo orientacijo individualnih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost ali razporeditev. Četudi je Cerelia modelirana kot montažna hiša, jo z našimi nadarjenimi arhitekti preoblikujemo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta montažna hiša zelo všeč, a občinski prostorski plan ne podpira gradnjo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, naj si bo zaradi nagiba strehe, zunanjih gabaritov hiše ali pa celo zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Pišite nam, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Cerelia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO