Montažna hiša Charmaine

Montažna hiša Charmaine
Montažna 75.750€ - Klasična
KH-242 101 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Charmaine je 101 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic bo možno nameniti za otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 121.200 EUR
Četrta faza: že od 98.475 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 75.750 EUR

Cena za montažno hišo Charmaine vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Charmaine je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita montažna hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča povsem pasivna ali plus energijska zasnova.

Za Vas prilagodimo orientacijo posameznih sob, kot tudi njihovo velikost in obliko. Navkljub temu, da je Charmaine ustvarjena kot montažna hiša, jo po potrebi z našo ekipo arhitektov spremenimo v izjemno dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta hiša Charmaine zelo všeč, vendar OPN (občinski prostorski načrt) ne podpira grajenje takšne hiše na Vaši parceli, včasih zaradi barve strešnikov, razmerja tlorisa ali zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Obrnite se na nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Charmaine

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO