Montažna hiša Christie

Montažna hiša Christie
Montažna 80.000€ - Klasična
KH-456 70 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Christie je 70 m2 velika klasična dvokapnica s čopi razgibane zasnove, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje bo mogoče uporabljati za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 122.000 EUR
Četrta faza: 101.000 EUR
Zunaj gotova hiša: 80.000 EUR

Cena za montažno hišo Christie vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Christie je izvrstno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. Po želji naročnika je možna povsem pasivna ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi vizualiziramo drugačno število posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo velikost in funkcionalnost. Kljub temu, da je Christie načrtovana kot montažna hiša, jo po potrebi z našimi talentiranimi oblikovalci vizualiziramo kot krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta hiša zelo všeč, vendar prostorski načrt ne podpira izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, najsibo zaradi oblike strehe, tovrstne višine stavbe ali zaradi vrste stavbnega pohištva? Obrnite se na nas, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Christie

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM