Montažna hiša Clena

Montažna hiša Clena
Montažna 102.000€ - Bungalov
KH-437 92 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Clena je 92 m2 velik bungalov pravokotnega tlorisa, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je seveda možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 157.200 EUR
Četrta faza: 129.600 EUR
Zunaj gotova hiša: 102.000 EUR

Cena za montažno hišo Clena vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Clena je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Z doplačilom je mogoča nič energijska ali plus energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po želji zrišemo drugačno velikost individualnih prostorov, kakor tudi njihovo obliko ali razporeditev. Četudi je Clena konstruirana kot montažna hiša, jo z našo ekipo oblikovalcev zmodeliramo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno Clena najbolj všeč, na žalost pa urbanistični načrt ovira gradnjo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, bodisi zaradi oblike strehe, mer osnovne plošče ali zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Montažna hiša Clena
    Montažna hiša Clena

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM