Montažna hiša Cordelia

Montažna hiša Cordelia
Montažna 120.000€ - Moderna
KH-164 160 m2 4 Spalnic 2 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična montažna hiša Cordelia je 160 m2 velika moderna hiša členjene oblike, s štirimi spalnimi prostori, dvema kopalnicama ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih sob za spanje je seveda mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 192.000 EUR
Četrta faza: že od 156.000 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 120.000 EUR

Cena za montažno hišo Cordelia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Cordelia je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita montažna hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča nič energijska ali +energijska postavitev.

Po naročilu zasnujemo drugačno število posamičnih prostorov, kot tudi njihovo velikost in orientacijo. Kljub temu, da je Cordelia ustvarjena kot montažna hiša, jo z našimi nadarjenimi oblikovalci preoblikujemo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša zelo všeč, na žalost pa pravilnik o občinskem prostorskem načrtu preprečuje postavitve takšne hiše na Vaši parceli, najsibo zaradi višine slemena, višinskega razmerja stavbe ali zaradi vrste stavbnega pohištva? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Cordelia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO