Montažna hiša Cornelia

Montažna hiša Cornelia
Montažna 96.000€ - Bungalov
KH-342 86 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Cornelia je 86 m2 velik bungalov razgibanih oblik, s tremi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je mogoče uporabljati za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 147.600 EUR
Četrta faza: 121.800 EUR
Zunaj gotova hiša: 96.000 EUR

Cena za montažno hišo Cornelia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Cornelia je odlično termoizolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Po dogovoru je možna povsem pasivna ali plus energetska zasnova.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi zmodeliramo drugačno funkcionalnost posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo velikost in orientacijo. Navkljub temu, da je Cornelia izvedena kot montažna hiša, jo po želji z našimi talentiranimi arhitekti predelamo v do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je natanko hiša Cornelia pisana na kožo, na žalost pa urbanistnični plan prepoveduje grajenje tovrstnih hiš, bodisi zaradi oblike strehe, višine kolenčnega zidu ali pa fasadnih odprtin? Pišite nam, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Cornelia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM