Montažna hiša Crispina

Montažna hiša Crispina
Montažna 25.500€ - Moderna
KH-299 34 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična montažna hiša Crispina je 34 m2 velika moderna hiša pravokotne zasnove, z enim prostorom za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Mansarda se lahko oddvoji, pri čemer pridobimo eno mini spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 40.800 EUR
Četrta faza: že od 33.150 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 25.500 EUR

Cena za montažno hišo Crispina vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Crispina je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Po dogovoru je možna nič energijska ali plus energetska izvedba.

Po potrebi zrišemo drugačno orientacijo posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev ali funkcionalnost. Navkljub temu, da je Crispina vizualizirana kot montažna hiša, jo za Vas strokovno spremenimo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta hiša najbolj všeč, vendar urbanistnični plan ne omogoča gradnjo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, naj si bo zaradi naklona strehe, višine kolenčnega zidu ali zaradi fasadnih dodatkov? Pišite nam, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Crispina

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO