Montažna hiša Delise

Montažna hiša Delise
Montažna 61.500€ - Moderna
KH-262 82 m2 4 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Delise je 82 m2 velika moderna hiša razgibanega tlorisa, s štirimi sobami za spanje, dvema kopalnicama ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od štirih sob za spanje je vsekakor možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 98.400 EUR
Četrta faza: že od 79.950 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 61.500 EUR

Cena za montažno hišo Delise vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Delise je izjemno dobro termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Z doplačilom je možna nič energijska ali plus energijska postavitev.

Po želji prilagodimo odprtost posameznih sob, kot tudi njihovo funkcionalnost ali razporeditev. Navkljub temu, da je Delise konstruirana kot montažna hiša, jo za Vas z našo ekipo arhitektov predrugačimo v krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno montažna hiša Delise pisana na kožo, vendar občinski prostorski načrt – OPN ovira gradnjo takšnega objekta, najsibo zaradi naklona strehe, tovrstne višine stavbe ali pa izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Pišite nam, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Delise

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO