Montažna hiša Diana

Montažna hiša Diana
Montažna 94.000€ - Klasična
KH-534 84 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Diana je 84 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, z dvema spalnima prostoroma, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je na vsak način možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 144.400 EUR
Četrta faza: 119.200 EUR
Zunaj gotova hiša: 94.000 EUR

Cena za montažno hišo Diana vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Diana je izvrstno toplotno izolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Z doplačilom je mogoča povsem pasivna ali plus energetska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi zmodeliramo drugačno orientacijo individualnih prostorov, kot tudi njihovo velikost ali odprtost. Kljub temu, da je Diana konstruirana kot montažna hiša, jo za Vas z našimi nadarjenimi oblikovalci prilagodimo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno montažna hiša Diana najbolj všeč, vendar veljavni prostorski akt preprečuje izdelavo takšne hiše na Vaši parceli, najsibo zaradi naklona strehe, mer osnovne plošče ali pa celo zaradi dodatkov na pročeljih? Obrnite se na nas, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Diana

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM