Montažna hiša Donna

Montažna hiša Donna
Montažna 39.750€ - Klasična
KH-472 53 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Donna je 53 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, z dvema spalnima prostoroma, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje bo mogoče nameniti otroški sobi ali npr. kot prostor za hobi. Mansarda se lahko loči, pri čemer pridobimo še kakšen kvadratni meter več.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 63.600 EUR
Četrta faza: že od 51.675 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 39.750 EUR

Cena za montažno hišo Donna vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Donna je izjemno dobro termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Z doplačilom je mogoča povsem pasivna ali +energijska zasnova.

Za Vas zrišemo drugačno razporeditev individualnih prostorov, kakor tudi njihovo velikost ali odprtost. Kljub temu, da je Donna modelirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev radi priredimo v izjemno privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno ta hiša najbolj všeč, na žalost pa občinski prostorski plan ne dovoljuje grajenje tovrstnih hiš, pa naj bo zaradi barve strešnikov, višine objekta ali pa fasadnih dodatkov? Kontaktirajte nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Donna

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO