Montažna hiša Donna

Montažna hiša Donna
Montažna 63.000€ - Klasična
KH-472 53 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Donna je 53 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje bo mogoče nameniti za otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 94.800 EUR
Četrta faza: 78.900 EUR
Zunaj gotova hiša: 63.000 EUR

Cena za montažno hišo Donna vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Donna je odlično izolirana proti mrazu, skoraj pasivna montažna hiša. Po želji naročnika je možna energijsko nevtralna ali plus energijska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu spremenimo orientacijo posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo funkcionalnost in razporeditev. Kljub temu, da je Donna konstruirana kot montažna hiša, jo po potrebi z našimi talentiranimi oblikovalci zasnujemo v izjemno privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno Donna najbolj všeč, žal pa prostorski akt občine preprečuje gradnjo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, naj si bo zaradi naklona strehe, višine objekta ali pa celo zaradi vrste stavbnega pohištva? Pišite nam, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Montažna hiša Donna
    Montažna hiša Donna

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM