Montažna hiša Edith

Montažna hiša Edith
Montažna 98.000€ - Klasična
KH-615 88 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Edith je 88 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je seveda mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 150.800 EUR
Četrta faza: 124.400 EUR
Zunaj gotova hiša: 98.000 EUR

Cena za montažno hišo Edith vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Edith je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna povsem pasivna ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas prilagodimo obliko posameznih prostorov, kakor tudi njihovo orientacijo ali velikost. Brez obzira na to, da je Edith načrtovana kot montažna hiša, jo po želji z veseljem predelamo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno montažna hiša Edith, in nobena druga, najbolj všeč, na žalost pa občinski prostorski akt ne predvideva postavitve takšne hiše, naj si bo zaradi barve kritine, zunanjih gabaritov hiše ali zaradi oblike fasade? Obrnite se na nas, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Edith

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM