Montažna hiša Eliza

Montažna hiša Eliza
Montažna 66.000€ - Moderna
KH-494 88 m2 3 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Eliza je 88 m2 velika moderna hiša razgibanega tlorisa, s tremi prostori za spanje, dvema kopalnicama ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je seveda možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot pisarno. Mansarda se lahko pregradi, pri čemer pridobimo eno mini spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 105.600 EUR
Četrta faza: že od 85.800 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 66.000 EUR

Cena za montažno hišo Eliza vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Eliza je nadvse kakovostno toplotno izolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Po želji naročnika je možna energijsko nevtralna ali +energijska zasnova.

Po želji zrišemo drugačno funkcionalnost individualnih prostorov, kot tudi njihovo razporeditev in orientacijo. Četudi je Eliza načrtovana kot montažna hiša, jo za Vas z našimi talentiranimi oblikovalci prilagodimo v izjemno privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je natanko ta hiša pisana na kožo, vendar občinski prostorski akt ne dovoljuje grajenje takšnega objekta, bodisi zaradi vrste strešne kritine, višine objekta ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Pišite nam in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Eliza

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO