Montažna hiša Ellen

Montažna hiša Ellen
Montažna 21.750€ - Tiny house
KH-624 29 m2 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Ellen je 29 m2 velik tiny house kvadratne zasnove, s spalno dnevno sobo in kuhinjo ter kopalnico z WC-jem. Mansarda se lahko loči, pri čemer pridobimo še kakšen kvadratni meter več.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 34.800 EUR
Četrta faza: že od 28.275 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 21.750 EUR

Cena za montažno hišo Ellen vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Ellen je nadvse kakovostno toplotno izolirana, skoraj pasivna montažna hiša. V kolikor je potrebno, je možna povsem pasivna ali plus energetska zasnova.

Po potrebi optimiramo velikost individualnih sob, kakor tudi njihovo obliko in odprtost. Četudi je Ellen konstruirana kot montažna hiša, jo po želji z našimi talentiranimi oblikovalci vizualiziramo kot dih jemajočo masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta montažna hiša Ellen zelo všeč, na žalost pa odlok o občinskem prostorskem načrtu ne podpira gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, včasih zaradi naklona strehe, višine kolenčnega zidu ali pa celo zaradi dodatkov na pročeljih? Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Ellen

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO