Montažna hiša Eva

Montažna hiša Eva
Montažna 72.750€ - Bungalov
KH-613 97 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Eva je 97 m2 velik bungalov oblike črke L, s tremi spalnicami, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic bo mogoče uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 116.400 EUR
Četrta faza: že od 94.575 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 72.750 EUR

Cena za montažno hišo Eva vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Eva je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Z doplačilom je mogoča povsem pasivna ali +energijska postavitev.

Po potrebi zasnujemo drugačno obliko individualnih prostorov, kakor tudi njihovo funkcionalnost ali odprtost. Brez obzira na to, da je Eva vizualizirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi oblikovalci zmodeliramo v krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno montažna hiša Eva, in nobena druga, najbolj všeč, vendar občinski prostorski načrt ne dovoljuje postavitve tovrstnih hiš, najsibo zaradi barve kritine, tovrstne višine stavbe ali pa neskladja z okoliško arhitekturo? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Eva

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO