Montažna hiša Feline

Montažna hiša Feline
Montažna 62.000€ - Klasična
KH-407 52 m90 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Feline je 52 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, z eno spalnico, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Mansarda se lahko loči, pri čemer pridobimo eno mini sobo.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 93.200 EUR
Četrta faza: 77.600 EUR
Zunaj gotova hiša: 62.000 EUR

Cena za montažno hišo Feline vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Feline je izvrstno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. V kolikor je potrebno, je možna povsem pasivna ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu zmodeliramo drugačno obliko individualnih sob, kakor tudi njihovo velikost in število. Čeprav je Feline zasnovana kot montažna hiša, jo za Vas z našimi nadarjenimi arhitekti predelamo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno montažna hiša Feline, in nobena druga, najbolj všeč, a žal občinski prostorsk akt prepoveduje gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, najsibo zaradi vrste strešne kritine, višinskih gabaritov ali zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Kontaktirajte nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Feline

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM