Montažna hiša Florie

Montažna hiša Florie
Montažna 85.000€ - Klasična
KH-273 75 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Florie je 75 m2 velika klasična dvokapnica s čopi razgibane oblike, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je mogoče koristiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 130.000 EUR
Četrta faza: 107.500 EUR
Zunaj gotova hiša: 85.000 EUR

Cena za montažno hišo Florie vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Florie je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Po dogovoru je mogoča povsem pasivna ali plus energetska zasnova.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu optimiramo velikost individualnih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev in orientacijo. Brez obzira na to, da je Florie vizualizirana kot montažna hiša, jo po želji z našimi nadarjenimi arhitekti vizualiziramo kot krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta montažna hiša pisana na kožo, žal pa prostorski akt občine ovira postavitve takšne hiše na Vaši parceli, pa naj bo zaradi barve kritine, višinskega razmerja stavbe ali zaradi fasadnih dodatkov? Obrnite se na nas, Vašo sanjsko hišo z veseljem prilagodimo OPN-u.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Florie

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM