Montažna hiša Floy

Montažna hiša Floy
Montažna 67.600€ - Klasična
KH-364 72 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Floy je 72 m2 velika klasična večkapnica pravokotne oblike, s tremi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je modro uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 103.600 EUR
Četrta faza: 89.200 EUR
Zunaj gotova hiša: 67.600 EUR

Cena za montažno hišo Floy vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Floy je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj pasivna montažna hiša. V kolikor je potrebno, je možna povsem pasivna ali plus energetska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi spremenimo funkcionalnost posamičnih prostorov, kot tudi njihovo orientacijo in število. Kljub temu, da je Floy zmodelirana kot montažna hiša, jo z našimi talentiranimi oblikovalci vizualiziramo kot do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno Floy, in nobena druga, najbolj všeč, žal pa prostorski načrt občine – OPN ne omogoča gradnjo tovrstnih objektov, najsibo zaradi višine slemena, razmerij stranic hiše ali zaradi oblike fasade? Kontaktirajte nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Floy

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM