Montažna hiša Garnet

Montažna hiša Garnet
Montažna 62.000€ - Klasična
KH-444 52 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Garnet je 52 m2 velika klasična dvokapnica razgibane zasnove, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je možno uporabiti za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 93.200 EUR
Četrta faza: 77.600 EUR
Zunaj gotova hiša: 62.000 EUR

Cena za montažno hišo Garnet vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Garnet je izvrstno toplotno izolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Po želji naročnika je možna povsem pasivna ali plus energetska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas zrišemo drugačno orientacijo posamičnih sob, kakor tudi njihovo število in obliko. Navkljub temu, da je Garnet vizualizirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi talentiranimi arhitekti spremenimo v do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno ta montažna hiša pisana na kožo, a žal veljavni prostorski načrt ne omogoča grajenje tovrstne hiše, včasih zaradi višine slemena, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi neskladja z okoliškimi stavbami? Obrnite se na nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Garnet

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM