Montažna hiša Garnet

Montažna hiša Garnet
Montažna 62.000€ - Klasična
KH-444 52 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Garnet je 52 m2 velika klasična dvokapnica razgibanih dimenzij, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je seveda mogoče nameniti otroški sobi ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 93.200 EUR
Četrta faza: 77.600 EUR
Zunaj gotova hiša: 62.000 EUR

Cena za montažno hišo Garnet vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Garnet je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj pasivna montažna hiša. V kolikor je potrebno, je možna energijsko nevtralna ali plus energetska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu zmodeliramo drugačno razporeditev posameznih prostorov, kakor tudi njihovo velikost in obliko. Četudi je Garnet konstruirana kot montažna hiša, jo po želji z našim timom arhitektov ponovno narišemo kot izjemno privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno ta montažna hiša najbolj všeč, na žalost pa prostorski načrt občine – OPN ne zajema gradnjo takšnega objekta, naprimer zaradi barve strešnikov, dimenzij osnovne plošče ali pa celo zaradi neskladja z okolico? Obrnite se na nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Montažna hiša Garnet
    Montažna hiša Garnet

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM