Montažna hiša Gemini

Montažna hiša Gemini
Montažna 81.000€ - Moderna
KH-250 71 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Gemini je 71 m2 velika moderna dvokapnica pravokotnega gabarita, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je modro koristiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 123.600 EUR
Četrta faza: 102.300 EUR
Zunaj gotova hiša: 81.000 EUR

Cena za montažno hišo Gemini vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Gemini je izjemno dobro izolirana proti mrazu, skoraj pasivna montažna hiša. Po dogovoru je možna energijsko nevtralna ali plus energetska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi zasnujemo drugačno orientacijo posameznih prostorov, kot tudi njihovo razporeditev ali funkcionalnost. Četudi je Gemini ustvarjena kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi oblikovalci preoblikujemo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta hiša pisana na kožo, a žal občinski prostorski akt preprečuje izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, najsibo zaradi vrste strešne kritine, dimenzij osnovne plošče ali pa celo zaradi vrste stavbnega pohištva? Pišite nam, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Gemini

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM