Montažna hiša Georgia

Montažna hiša Georgia
Montažna 92.250€ - Klasična
KH-446 123 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Georgia je 123 m2 velika klasična dvokapnica členjene oblike, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je seveda mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, s čimer pridobimo eno majhno sobico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 147.600 EUR
Četrta faza: že od 119.925 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 92.250 EUR

Cena za montažno hišo Georgia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Georgia je odlično termoizolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna nič energijska ali plus energijska postavitev.

Za Vas vizualiziramo drugačno število posameznih sob, kot tudi njihovo orientacijo ali velikost. Kljub temu, da je Georgia zmodelirana kot montažna hiša, jo z našimi talentiranimi arhitekti priredimo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je točno ta montažna hiša pisana na kožo, žal pa odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN ne dovoljuje postavitve tovrstne hiše, najsibo zaradi barve strešnikov, zunanjih gabaritov hiše ali zaradi oblike oken? Obrnite se na nas, za vsak gradbeni izziv obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Georgia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO