Montažna hiša Georgia

Montažna hiša Georgia
Montažna 133.000€ - Klasična
KH-446 123 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Georgia je 123 m2 velika klasična dvokapnica razgibane oblike, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je vsekakor možno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 206.800 EUR
Četrta faza: 169.900 EUR
Zunaj gotova hiša: 133.000 EUR

Cena za montažno hišo Georgia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Georgia je izvrstno termoizolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Po želji naročnika je mogoča nič energijska ali plus energijska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu vizualiziramo drugačno funkcionalnost individualnih prostorov, kakor tudi njihovo velikost in odprtost. Kljub temu, da je Georgia modelirana kot montažna hiša, jo po potrebi strokovno ponovno narišemo kot dih jemajočo masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno ta montažna hiša najbolj všeč, na žalost pa prostorski akt občine ovira gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, bodisi zaradi naklona strehe, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Pišite nam, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Georgia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM