Montažna hiša Geraldine

Montažna hiša Geraldine
Montažna 91.000€ - Klasična
KH-450 81 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Geraldine je 81 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnega tlorisa, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je smiselno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 139.600 EUR
Četrta faza: 115.300 EUR
Zunaj gotova hiša: 91.000 EUR

Cena za montažno hišo Geraldine vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Geraldine je odlično termoizolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. Po želji naročnika je možna nič energijska ali plus energetska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu prilagodimo funkcionalnost individualnih prostorov, kot tudi njihovo odprtost in število. Navkljub temu, da je Geraldine konstruirana kot montažna hiša, jo z našimi talentiranimi arhitekti zmodeliramo v do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta montažna hiša Geraldine najbolj všeč, a žal veljavni prostorski akt prepoveduje gradnjo tovrstnih objektov, naprimer zaradi višine slemena, dimenzij tlorisa ali pa vrste stavbnega pohištva? Kontaktirajte nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Geraldine

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM