Montažna hiša Grace

Montažna hiša Grace
Montažna 59.250€ - Klasična
KH-430 79 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična montažna hiša Grace je 79 m2 velika klasična dvokapnica kvadratne oblike, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je vsekakor možno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, pri čemer pridobimo še kakšno sobo za spanje.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 94.800 EUR
Četrta faza: že od 77.025 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 59.250 EUR

Cena za montažno hišo Grace vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Grace je izvrstno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali +energijska zasnova.

Z veseljem zmodeliramo drugačno funkcionalnost individualnih prostorov, kot tudi njihovo razporeditev ali število. Brez obzira na to, da je Grace modelirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev strokovno vizualiziramo kot arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je natanko montažna hiša Grace pisana na kožo, vendar OPN (občinski prostorski načrt) ne dovoljuje izdelavo takšnega objekta, bodisi zaradi usmeritve slemena strehe, tovrstne višine stavbe ali zaradi dodatkov na pročeljih? Obrnite se na nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Grace

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM