Montažna hiša Harriet

Montažna hiša Harriet
Montažna 114.000€ - Klasična
KH-779 130 m214 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Harriet je 130 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s tremi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je vsekakor mogoče uporabljati za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 179.000 EUR
Četrta faza: 153.000 EUR
Zunaj gotova hiša: 114.000 EUR

Cena za montažno hišo Harriet vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Harriet je odlično izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča nič energijska ali +energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu zasnujemo drugačno razporeditev individualnih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost in orientacijo. Navkljub temu, da je Harriet ustvarjena kot montažna hiša, jo po želji z našim timom oblikovalcev prilagodimo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno Harriet, in nobena druga, najbolj všeč, na žalost pa občinski prostorski plan ne predvideva gradnjo tovrstnih hiš, naprimer zaradi barve strehe, višinskega razmerja stavbe ali pa celo zaradi barve fasade? Kontaktirajte nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Harriet

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM