Montažna hiša Jean

Montažna hiša Jean
Montažna 131.600€ - Klasična
KH-542 152 m2 5 Spalnic 2 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Jean je 152 m2 velika klasična večkapnica pravokotne zasnove, s tremi prostori za spanje, dvema kopalnicama in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je na vsak način mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 207.600 EUR
Četrta faza: 177.200 EUR
Zunaj gotova hiša: 131.600 EUR

Cena za montažno hišo Jean vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Jean je odlično toplotno izolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Po želji naročnika je možna energijsko nevtralna ali +energijska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi prilagodimo funkcionalnost individualnih sob, kot tudi njihovo razporeditev in odprtost. Brez obzira na to, da je Jean zmodelirana kot montažna hiša, jo po potrebi z našimi nadarjenimi oblikovalci priredimo v do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno Jean pisana na kožo, vendar občinski prostorski načrt – OPN ne predvideva gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, naprimer zaradi oblike strehe, razmerja dolžine in širine hiše ali pa vrste stavbnega pohištva? Pišite nam, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Jean

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM