Montažna hiša Jessie

Montažna hiša Jessie
Montažna 87.000€ - Klasična
KH-875 116 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Jessie je 116 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je smiselno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot kabinet. Mansarda se lahko loči, s čimer pridobimo eno mini sobo.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 139.200 EUR
Četrta faza: že od 113.100 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 87.000 EUR

Cena za montažno hišo Jessie vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Jessie je odlično termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Po želji naročnika je mogoča energijsko nevtralna ali plus energijska konstrukcija.

Po potrebi zasnujemo drugačno odprtost posamičnih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost ali orientacijo. Čeprav je Jessie izvedena kot montažna hiša, jo po želji z našimi nadarjenimi arhitekti prilagodimo v sanjsko masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je natanko hiša Jessie pisana na kožo, vendar občinski prostorski načrt – OPN preprečuje izdelavo takšne hiše, naj si bo zaradi barve strehe, tovrstne višine stavbe ali pa fasadnih dodatkov? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Jessie

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO