Montažna hiša Josefa

Montažna hiša Josefa
Montažna 85.000€ - Klasična
KH-417 75 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Josefa je 75 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnih dimenzij, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je na vsak način možno nameniti otroški sobi ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 130.000 EUR
Četrta faza: 107.500 EUR
Zunaj gotova hiša: 85.000 EUR

Cena za montažno hišo Josefa vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Josefa je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Po želji naročnika je mogoča energijsko nevtralna ali +energijska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Z veseljem zrišemo drugačno orientacijo posamičnih prostorov, kot tudi njihovo velikost ali število. Navkljub temu, da je Josefa zmodelirana kot montažna hiša, jo za Vas z našim timom oblikovalcev ponovno narišemo kot občudovanja vredno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno montažna hiša Josefa, in nobena druga, najbolj všeč, žal pa občinski prostorski načrt – OPN ne dovoljuje postavitve tovrstne hiše, naprimer zaradi naklona strehe, razmerja dolžine in širine hiše ali pa neskladja z okolico? Pišite nam, Vašo sanjsko hišo z veseljem prilagodimo OPN-u.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Josefa

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM