Montažna hiša Juanita

Montažna hiša Juanita
Montažna 127.600€ - Klasična
KH-541 147 m2 3 Spalnic 2 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Juanita je 147 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, s tremi spalnicami, dvema kopalnicama in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je vsekakor možno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 201.100 EUR
Četrta faza: 171.700 EUR
Zunaj gotova hiša: 127.600 EUR

Cena za montažno hišo Juanita vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Juanita je odlično izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita montažna hiša. Po dogovoru je mogoča povsem pasivna ali plus energetska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu zasnujemo drugačno obliko posamičnih prostorov, kot tudi njihovo orientacijo ali funkcionalnost. Kljub temu, da je Juanita prikazana kot montažna hiša, jo za Vas z našimi nadarjenimi arhitekti predelamo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta montažna hiša Juanita zelo všeč, a odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN ne omogoča izdelavo takšnega objekta, pa naj bo zaradi barve strehe, dimenzij etaž ali pa celo zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Juanita

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM