Montažna hiša Judy

Montažna hiša Judy
Montažna 105.950€ - Moderna
KH-673 163 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Nadstropna montažna hiša Judy je 163 m2 velika moderna hiša pravokotnega gabarita, s tremi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je mogoče uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 163.000 EUR
Četrta faza: že od 138.550 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 105.950 EUR

Cena za montažno hišo Judy vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Judy je izjemno dobro termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali plus energetska postavitev.

Po želji zasnujemo drugačno število individualnih sob, kakor tudi njihovo odprtost ali razporeditev. Navkljub temu, da je Judy predvidena kot montažna hiša, jo po želji z našimi talentiranimi oblikovalci ponovno narišemo kot do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša zelo všeč, a prostorski načrt občine – OPN ne podpira gradnjo takšnega objekta, naprimer zaradi naklona strehe, višinskega razmerja stavbe ali zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Judy

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO