Montažna hiša Karena

Montažna hiša Karena
Montažna 97.500€ - Bungalov
KH-479 130 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična montažna hiša Karena je 130 m2 velik bungalov v obliki črke L, z eno spalnico, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 156.000 EUR
Četrta faza: že od 126.750 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 97.500 EUR

Cena za montažno hišo Karena vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Karena je izvrstno termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. V kolikor je potrebno, je možna povsem pasivna ali plus energijska gradnja.

Po želji prilagodimo obliko posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo orientacijo ali število. Kljub temu, da je Karena načrtovana kot montažna hiša, jo po potrebi z našo ekipo arhitektov ponovno narišemo kot krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno ta montažna hiša najbolj všeč, na žalost pa občinski prostorski načrt – OPN prepoveduje postavitve tovrstne hiše, naj si bo zaradi oblike strehe, višinskega razmerja stavbe ali pa oblike oken? Kontaktirajte nas, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Karena

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO