Montažna hiša Kathryn

Montažna hiša Kathryn
Montažna 48.000€ - Bungalov
KH-614 64 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Kathryn je 64 m2 velik bungalov razgibane zasnove, s prostorom za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, s čimer pridobimo eno mini sobo.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 76.800 EUR
Četrta faza: že od 62.400 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 48.000 EUR

Cena za montažno hišo Kathryn vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Kathryn je odlično termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Z doplačilom je mogoča nič energijska ali +energijska gradnja.

Z veseljem zmodeliramo drugačno orientacijo posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev in število. Brez obzira na to, da je Kathryn načrtovana kot montažna hiša, jo po potrebi z veseljem ponovno narišemo kot privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta montažna hiša pisana na kožo, žal pa občinski prostorski načrt ne dovoljuje postavitve tovrstnih objektov, naj si bo zaradi oblike strehe, razmerja dolžine in širine hiše ali pa celo zaradi členitve fasad? Pišite nam, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Kathryn

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO