Montažna hiša Kim

Montažna hiša Kim
Montažna 59.250€ - Klasična
KH-423 79 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična montažna hiša Kim je 79 m2 velika klasična dvokapnica v obliki črke L, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je seveda mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot home office. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, s čimer pridobimo eno majhno spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 94.800 EUR
Četrta faza: že od 77.025 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 59.250 EUR

Cena za montažno hišo Kim vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Kim je odlično toplotno izolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Po želji naročnika je možna povsem pasivna ali plus energetska gradnja.

Za Vas zrišemo drugačno velikost posameznih sob, kot tudi njihovo funkcionalnost ali razporeditev. Navkljub temu, da je Kim predvidena kot montažna hiša, jo z našimi nadarjenimi oblikovalci spremenimo v dih jemajočo masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta hiša pisana na kožo, vendar OPN (občinski prostorski načrt) preprečuje grajenje tovrstne hiše, najsibo zaradi barve strešnikov, višinskega razmerja stavbe ali pa celo zaradi dodatkov na pročeljih? Obrnite se na nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Kim

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO