Montažna hiša Kristi

Montažna hiša Kristi
Montažna 95.550€ - Klasična
KH-684 147 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Kristi je 147 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne oblike, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je na vsak način možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 147.000 EUR
Četrta faza: že od 124.950 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 95.550 EUR

Cena za montažno hišo Kristi vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Kristi je izjemno dobro termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Po želji naročnika je mogoča povsem pasivna ali plus energijska zasnova.

Po potrebi optimiramo funkcionalnost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev ali orientacijo. Četudi je Kristi vizualizirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi arhitekti ponovno narišemo kot arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno ta montažna hiša najbolj všeč, a občinski prostorski načrt ne predvideva grajenje takšne hiše na Vaši parceli, naprimer zaradi barve strehe, višine kolenčnega zidu ali zaradi členitve fasad? Obrnite se na nas in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Kristi

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO