Montažna hiša Leticia

Montažna hiša Leticia
Montažna 144.000€ - Bungalov
KH-831 134 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Leticia je 134 m2 velik bungalov razgibane zasnove, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je modro uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 224.400 EUR
Četrta faza: 184.200 EUR
Zunaj gotova hiša: 144.000 EUR

Cena za montažno hišo Leticia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Leticia je izvrstno termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali plus energetska zasnova.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas vizualiziramo drugačno orientacijo posamičnih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost in razporeditev. Kljub temu, da je Leticia zasnovana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi oblikovalci predrugačimo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša najbolj všeč, a prostorski akt občine ne omogoča grajenje takšnega objekta, naprimer zaradi vrste strešne kritine, razmerja dolžine in širine hiše ali pa neskladja z okoliškimi stavbami? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Leticia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM