Montažna hiša Letitia

Montažna hiša Letitia
Montažna 70.850€ - Moderna
KH-296 109 m2 4 Spalnic 2 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Letitia je 109 m2 velika moderna hiša razgibanih dimenzij, s štirimi prostori za spanje, dvema kopalnicama, dodatnim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih sob za spanje je seveda mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 109.000 EUR
Četrta faza: že od 92.650 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 70.850 EUR

Cena za montažno hišo Letitia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Letitia je izvrstno toplotno izolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča povsem pasivna ali plus energijska konstrukcija.

Po potrebi vizualiziramo drugačno velikost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev in orientacijo. Navkljub temu, da je Letitia načrtovana kot montažna hiša, jo radi vizualiziramo kot izjemno privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno montažna hiša Letitia, in nobena druga, najbolj všeč, žal pa prostorski akt občine ne dovoljuje izdelavo tovrstnih objektov, pa naj bo zaradi nagiba strehe, višinskega razmerja stavbe ali pa dodatkov na pročeljih? Kontaktirajte nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Letitia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO