Montažna hiša Libella

Montažna hiša Libella
Montažna 62.250€ - Klasična
KH-498 83 m2 5 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Libella je 83 m2 velika klasična dvokapnica razgibanih oblik, s tremi spalnimi prostori, dvema kopalnicama in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je seveda možno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot sobo za goste. Mansarda se lahko oddvoji, s čimer pridobimo eno mini sobo.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 99.600 EUR
Četrta faza: že od 80.925 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 62.250 EUR

Cena za montažno hišo Libella vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Libella je odlično toplotno izolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna nič energijska ali +energijska postavitev.

Z veseljem zasnujemo drugačno orientacijo individualnih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev in obliko. Navkljub temu, da je Libella ustvarjena kot montažna hiša, jo z našo ekipo oblikovalcev zmodeliramo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno ta hiša zelo všeč, žal pa veljavni prostorski plan ovira postavitve takšnega objekta, pa naj bo zaradi barve kritine, dimenzij osnovne plošče ali pa celo zaradi fasadnih odprtin? Kontaktirajte nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Libella

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO