Montažna hiša Lorena

Montažna hiša Lorena
Montažna 92.400€ - Moderna
KH-413 103 m96 3 Spalnic 2 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Lorena je 103 m2 velika moderna hiša pravokotne oblike, s tremi prostori za spanje, dvema kopalnicama in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 143.900 EUR
Četrta faza: 123.300 EUR
Zunaj gotova hiša: 92.400 EUR

Cena za montažno hišo Lorena vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Lorena je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna energijsko nevtralna ali plus energetska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi zasnujemo drugačno odprtost individualnih sob, kakor tudi njihovo razporeditev in orientacijo. Brez obzira na to, da je Lorena načrtovana kot montažna hiša, jo z našim timom arhitektov predelamo v dih jemajočo masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ta montažna hiša všeč, a urbanistnični plan ne podpira gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, bodisi zaradi naklona strehe, dimenzij tlorisa ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Pišite nam, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Lorena

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM