Montažna hiša Lux

Montažna hiša Lux
Montažna 87.000€ - Moderna
KH-301 77 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Lux je 77 m2 velika moderna dvokapnica razgibane zasnove, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je smiselno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 133.200 EUR
Četrta faza: 110.100 EUR
Zunaj gotova hiša: 87.000 EUR

Cena za montažno hišo Lux vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Lux je izjemno dobro termoizolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Po želji naročnika je mogoča nič energijska ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas zmodeliramo drugačno orientacijo individualnih prostorov, kot tudi njihovo razporeditev ali obliko. Navkljub temu, da je Lux vizualizirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našim timom oblikovalcev zmodeliramo v krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je natanko hiša Lux pisana na kožo, a žal občinski prostorski plan ne zajema grajenje tovrstne hiše, včasih zaradi oblike strehe, višinskega razmerja stavbe ali zaradi oblike fasade? Kontaktirajte nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Lux

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM