Montažna hiša Marcia

Montažna hiša Marcia
Montažna 105.750€ - Moderna
KH-168 141 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična montažna hiša Marcia je 141 m2 velika moderna hiša pravokotnega tlorisa, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je na vsak način možno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot kabinet. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, pri čemer pridobimo eno nizko sobico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 169.200 EUR
Četrta faza: že od 137.475 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 105.750 EUR

Cena za montažno hišo Marcia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Marcia je odlično izolirana proti mrazu, skoraj pasivna montažna hiša. Z doplačilom je mogoča energijsko nevtralna ali plus energetska zasnova.

Po potrebi vizualiziramo drugačno razporeditev posamičnih sob, kot tudi njihovo funkcionalnost in velikost. Četudi je Marcia izvedena kot montažna hiša, jo po želji radi vizualiziramo kot občudovanja vredno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je točno ta montažna hiša Marcia najbolj všeč, na žalost pa prostorski načrt občine – OPN ne zajema izdelavo takšne hiše, naj si bo zaradi vrste strešne kritine, dimenzij osnovne plošče ali zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Obrnite se na nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Marcia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM