Montažna hiša Marge

Montažna hiša Marge
Montažna 68.000€ - Klasična
KH-451 58 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Marge je 58 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je na vsak način možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 102.800 EUR
Četrta faza: 85.400 EUR
Zunaj gotova hiša: 68.000 EUR

Cena za montažno hišo Marge vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Marge je izjemno dobro izolirana proti mrazu, skoraj pasivna montažna hiša. Po želji naročnika je mogoča povsem pasivna ali +energijska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas prilagodimo odprtost individualnih sob, kakor tudi njihovo razporeditev ali orientacijo. Čeprav je Marge načrtovana kot montažna hiša, jo po želji z veseljem prilagodimo v krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta montažna hiša Marge zelo všeč, a žal občinski prostorski plan preprečuje gradnjo tovrstnih objektov, naj si bo zaradi barve kritine, višine kolenčnega zidu ali pa izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Obrnite se na nas, Vašo sanjsko hišo je zagotovo mogoče prilagoditi zahtevam OPN-a.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Marge

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM