Montažna hiša Marge

Montažna hiša Marge
Montažna 68.000€ - Klasična
KH-451 58 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Marge je 58 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je smiselno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 102.800 EUR
Četrta faza: 85.400 EUR
Zunaj gotova hiša: 68.000 EUR

Cena za montažno hišo Marge vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Marge je nadvse kakovostno termoizolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Po želji naročnika je mogoča povsem pasivna ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi prilagodimo orientacijo individualnih sob, kot tudi njihovo funkcionalnost in obliko. Četudi je Marge zasnovana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi oblikovalci predrugačimo v krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno montažna hiša Marge, in nobena druga, najbolj všeč, a žal pravilnik o občinskem prostorskem načrtu ne predvideva grajenje tovrstne hiše, naprimer zaradi barve strehe, dimenzij etaž ali pa neskladja z okoliškimi stavbami? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Montažna hiša Marge
    Montažna hiša Marge

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

TO HIŠO LAHKO PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM

Izjava o posredovanju podatkov *

Loading...

Podobne lepotice

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..