Montažna hiša Marinka

Montažna hiša Marinka
Montažna 101.000€ - Klasična
KH-449 91 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Marinka je 91 m2 velika klasična dvokapnica razgibanih dimenzij, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je vsekakor mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 155.600 EUR
Četrta faza: 128.300 EUR
Zunaj gotova hiša: 101.000 EUR

Cena za montažno hišo Marinka vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Marinka je izjemno dobro izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna nič energijska ali plus energijska zasnova.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi zmodeliramo drugačno velikost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo funkcionalnost in razporeditev. Navkljub temu, da je Marinka konstruirana kot montažna hiša, jo po želji z našimi talentiranimi arhitekti spremenimo v krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno Marinka zelo všeč, a občinski prostorski načrt – OPN ne zajema izdelavo takšne hiše na Vaši parceli, bodisi zaradi višine slemena, razmerja dolžine in širine hiše ali zaradi členitve fasad? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Montažna hiša Marinka
    Montažna hiša Marinka

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

TO HIŠO LAHKO PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM

Izjava o posredovanju podatkov *

Loading...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..