Montažna hiša Maryana

Montažna hiša Maryana
Montažna 116.000€ - Klasična
KH-476 106 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Maryana je 106 m2 velika klasična dvokapnica členjene oblike, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je vsekakor možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 179.600 EUR
Četrta faza: 147.800 EUR
Zunaj gotova hiša: 116.000 EUR

Cena za montažno hišo Maryana vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Maryana je izvrstno izolirana proti mrazu, skoraj pasivna montažna hiša. Po dogovoru je možna energijsko nevtralna ali plus energijska zasnova.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi zrišemo drugačno funkcionalnost individualnih prostorov, kot tudi njihovo velikost ali razporeditev. Čeprav je Maryana zmodelirana kot montažna hiša, jo po potrebi z našim timom arhitektov priredimo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno montažna hiša Maryana zelo všeč, a žal veljavni prostorski načrt ne dovoljuje izdelavo takšne hiše, bodisi zaradi vrste strešne kritine, višinskih gabaritov ali pa celo zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Montažna hiša Maryana
    Montažna hiša Maryana

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM