Montažna hiša Melissa

Montažna hiša Melissa
Montažna 62.250€ - Klasična
KH-528 83 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Melissa je 83 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je smiselno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot kabinet. Mansarda se lahko pregradi, s čimer pridobimo še kakšen kvadratni meter več.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 99.600 EUR
Četrta faza: že od 80.925 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 62.250 EUR

Cena za montažno hišo Melissa vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Melissa je izjemno dobro izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. Glede na individualne potrebe je možna energijsko nevtralna ali +energijska postavitev.

Z veseljem zrišemo drugačno orientacijo individualnih prostorov, kakor tudi njihovo velikost ali razporeditev. Četudi je Melissa načrtovana kot montažna hiša, jo z našo ekipo oblikovalcev preoblikujemo v dih jemajočo masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je natanko hiša Melissa pisana na kožo, a žal veljavni prostorski akt ne omogoča izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, najsibo zaradi višine slemena, višinskih gabaritov ali pa celo zaradi fasadnih dodatkov? Kontaktirajte nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Melissa

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO