Montažna hiša Migdalia

Montažna hiša Migdalia
Montažna 48.750€ - Klasična
KH-499 65 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Migdalia je 65 m2 velika klasična dvokapnica razgibanega tlorisa, z dvema spalnima prostoroma, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je seveda možno nameniti otroški sobi ali npr. kot pisarno. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, pri čemer pridobimo eno majhno spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 78.000 EUR
Četrta faza: že od 63.375 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 48.750 EUR

Cena za montažno hišo Migdalia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Migdalia je izvrstno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska montažna hiša. Po želji naročnika je možna povsem pasivna ali plus energetska zasnova.

Za Vas optimiramo orientacijo individualnih sob, kot tudi njihovo velikost in funkcionalnost. Navkljub temu, da je Migdalia vizualizirana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi arhitekti ponovno narišemo kot do potankosti premišljeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta montažna hiša Migdalia zelo všeč, na žalost pa urbanistnični plan ne podpira postavitve tovrstnih objektov, naprimer zaradi barve strehe, tovrstne višine stavbe ali pa neskladja z okoliškimi stavbami? Pišite nam, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Migdalia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO