Montažna hiša Mildred

Montažna hiša Mildred
Montažna 56.250€ - Klasična
KH-604 75 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Mildred je 75 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic bo mogoče uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi. Mansarda se lahko pregradi, pri čemer pridobimo eno mini spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 90.000 EUR
Četrta faza: že od 73.125 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 56.250 EUR

Cena za montažno hišo Mildred vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Mildred je izvrstno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita montažna hiša. Po dogovoru je možna nič energijska ali +energijska gradnja.

Za Vas optimiramo odprtost posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo število ali orientacijo. Čeprav je Mildred modelirana kot montažna hiša, jo za Vas z našimi talentiranimi arhitekti predelamo v privlačno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je montažna hiša Mildred všeč, vendar občinski prostorski akt ne omogoča izdelavo takšnega objekta, naj si bo zaradi barve kritine, dimenzij osnovne plošče ali pa fasadnih dodatkov? Pišite nam in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Mildred

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO