Montažna hiša Modesty

Montažna hiša Modesty
Montažna 84.000€ - Moderna
KH-248 74 m2 3 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Sergia je 74 m2 velika moderna hiša z ravno streho razgibane oblike, s tremi sobami za spanje, dvema kopalnicama in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je mogoče koristiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 128.400 EUR
Četrta faza: 106.200 EUR
Zunaj gotova hiša: 84.000 EUR

Cena za montažno hišo Sergia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Sergia je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita montažna hiša. Po dogovoru je mogoča energijsko nevtralna ali plus energetska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Z veseljem prilagodimo odprtost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev in velikost. Četudi je Sergia načrtovana kot montažna hiša, jo po potrebi z našimi nadarjenimi arhitekti preoblikujemo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta montažna hiša zelo všeč, žal pa prostorski načrt prepoveduje grajenje takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, pa naj bo zaradi višine slemena, višine objekta ali pa fasadnih dodatkov? Obrnite se na nas, Vašo sanjsko hišo je zagotovo mogoče prilagoditi zahtevam OPN-a.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Modesty

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM